NYAKÖRVES rendszer
COLLIER REFLEX 2.0
RADIO FENCE
VEZETÉK NÉLKÜLI
SZALAGGAL védett szett MIRZA
KUTYAKIKÉPZŐK
UGATÁSSZABÁLYZÓK
PREMIUM
DELUXE
KÜLTÉRI ugatás szabályzó
KUTYARIASZTÓ
 
 
 
 
  Gyakorlatilag minden kutyafajtához alkalmazható.
 
 
 
 
Egy biztonságos és hatékony mód a túlzott ugatás megelőzésére. A kutyák általában már az első nap megtanulják, hogy a hangjelzésre abbahagyják az ugatást.
 
Ha már nem tudja mit tegyen kutyája túlzott ugatása ellen, ha a szomszédok (és a hatóság) már panaszkodnak és ha kipróbált már néhány módot, de nem járt sikerrel, a megoldást a PetSafe-nél találja.
   
 
 
 
 
Az ugatásszabályzó egy elemmel működő speciális vevőkészülékből áll, amit a kutya nyakörvére kell erősíteni. Amikor a kutya ugat, a készülék egy figyelmeztető hangot hallat, ha ezt a kutya figyelmen kívül hagyja, a készülék statikus elektromosságot bocsát ki, hasonlóan ahhoz, amikor egy lift gomb vagy autó ajtó megrázza önt. Ez egyáltalán nem káros, viszont kellemetlen, és a kutya bizonyára nem szeretné, ha megismétlődne. Miután a kutya már körülbelül 20 másodpercig nem ugatott, a készülék automatikusan újra a figyelmeztető hang adására állítja magát. Más kutyák ugatására nem reagál az ugatásszabályzó, met a kutya gégéjének rezgése hozza működésbe.
 
VILLANYPÁSZTOROK, EB-ŐR SZETTEK, KÁRTEVŐRIASZTÓK, TARTOZÉKOK, KIEGÉSZÍTŐK EU minőségben.
ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNVÉTTEL IS! Tanácsadás, Szakszervíz.
 
Copyright © 2007 Vigép Kkt. Minden jog fenntartva.
design: logos